Achtergrond

Niet alleen marketing is de laatste twee decennia online gegaan. Sales ook! De kennis die je online over een prospect verzamelt, leidt tot veel betere gesprekken. Ook het klikgedrag op de website of in e-mails geeft inzichten die je nooit eerder had.

Wil jij je salesteam een versnelling geven? Meer prospects converteren tot klant en klanten langer aan je binden?

Aanpak

Tijdens een sales consultancy project analyseer ik de complete salesorganisatie. Van de processen tot de mensen, van gebruikte software tot de samenwerking met het marketingteam. Wat loopt goed en waar kan het beter?

Die analyse leidt tot een rapport van de sterke en minder sterke punten van de salesorganisatie en hoe deze te verbeteren. Met daarbij de volgorde waarin deze verbeteringen het beste kunnen worden aangebracht.

In overleg met directie en sales-management bepalen we hoe we deze verbeteringen gaan doorvoeren. Daarna gaan we aan de slag. Ik werk nauw samen met het salesteam en zorg ervoor dat ik zoveel mogelijk kennis overdraag tijdens het project. Zodat het team na het project zelfstandig verder kan om steeds weer nieuwe verbeteringen door te voeren.