Inbound Marketing Talks #1 met Frans Reichardt over testen in e-mailmarketing

De kop is eraf dames en heren. De wereld heeft er een compleet nieuwe show bij. Geen hamsters (oké daarmee verraad je je leeftijd best wel), geen circustenten met grootse artiesten (Ruis was de beste) maar gewoon onvervalste inbound marketingspecialisten aan het woord. Show is misschien ook niet het juiste woord om te gebruiken in deze context maar het bekt wel lekker.

Deze week was te gast Frans Reichardt. Bekend van onder andere “Business Bloopers” en “M’n klant begrijpt me (nog) niet”. Frans helpt bedrijven aan blije klanten & betere resultaten. Dat doet hij als adviseur, spreker en trainer.

Meer opens, meer clicks

Dat is de titel van het boek dat Frans samen met Marc Borgers schreef. En dat is tegelijkertijd ook het onderwerp waar Frans en ik over hebben gesproken tijdens deze Blab; testen in e-mailmarketing. In de Blab, cases van onder andere Viking direct en Hotelspecials.

In de show besproken

Uiteraard even een link naar het boek van Frans en Marc: Meer opens, meer clicks.

Meer weten van Frans Reichardt, z’n projecten, publicaties en de mensch achter Frans. Ga naar de enige echte Klantenluisteraar.

De eerste primeur tijdens een Inbound Marketing Talk was ook een feit. Frans vertelde dat hij met Marc werkt aan een online calculator om significantie uit te rekenen. De naam weten we nog niet maar hij wordt gepubliceerd op de website van Meer opens, meer clicks. Hou die dus in de gaten.

Frans schreef het boek samen met Marc Borgers. Geen onbekende in de wereld van e-mail en online marketing. Marc runt samen met Michael Straathof het dialoog marketingbureau Borgers & Straathof.

Meer weten over Blab?

Blab is een geweldig fenomeen. Ik heb een artikel geschreven over hoe je Blab in een inbound marketingstrategie kunt gebruiken.

Te gast bij Inbound Marketing Talks?

Vind je het leuk om je kennis van inbound marketing te delen? Veel verstand van een bepaald deelgebied zoals: social, adwords, seo, content marketing buyers journeys of facebook? Stuur me een bericht op @paulneuteboom of paul@boominbound.nl.

Abonneer je op het blog

Wil je op de hoogte blijven van m’n laatste artikelen, Blabs en meer? Schrijf je in voor m’n maandelijkse nieuwsbrief!

Selecteer een geldig formulier