Highstreet is klant nummer twee

Vanaf 1 oktober 2015 werk ik voor Highstreet. Een zeer ambitieus bedrijf uit Utrecht met aan het roer Thijs van Schadewijk en Christian Apers.

Wat doet Highstreet?

Highstreet is een shopping app platform. Als een organisatie een shopping app wil laten ontwikkelen kost dat vaak veel geld. Met gemak richting de 150.000 euro. Met Highstreet zijn retailers in staat om de kosten veel meer te spreiden. Het platform bestaat uit apps voor iPhone en iPad (Android komt eraan), een backend om je eigen Look Books in te maken en integreert met je Magento of Demandware webwinkel software. (meer koppeling zijn onderwerp)

PME Legend in Highstreet app

De apps voor iPhone en iPad worden volledig aangepast aan de huisstijl van de retailer in kwestie. Maar omdat de hele applicatie al is opgebouwd, zijn die kosten laag. En aangezien de integratie met de webwinkelsoftware standaard is, hoef je daar ook geen energie en geld in te steken. Vooral het design en de user interface van Highstreet app is geweldig. Kun je lang over praten maar moet je gewoon zien. Hoe je van PME Legend kleding? Bekijk de PME Legend shopping app voor iPhone. Hou je van mooi design meubels? Bekijk de Flinders shopping app voor iPhone.

Wat doe ik voor Highstreet?

Thijs en Christian hebben me gevraagd om te helpen met hun online marketing. Een behoorlijke uitdaging aangezien hun markt internationaal is. Ook voor Highstreet begin ik met een analyse van hun huidige marketingkracht en een plan hoe die marketingkracht te verbeteren. Maar daarnaast ben ik al direct aan de slag gegaan met de content. Een eerste artikel is inmiddels live en gaat over de resultaten van PME Legends shopping app die vorig jaar april is gelanceerd. Daarnaast hebben we over diezelfde resultaten een persbericht uitgestuurd.

Ik kan niet wachten om verder in de materie te duiken en te zien hoe we het Highstreet platform naar een internationale doorbraak kunnen brengen.